ADVOCATEN

Jaromir Bugter

PARTNER

(1973) studeerde Nederlands recht (2000) aan de Universiteit Utrecht met als afstudeerrichtingen privaatrecht en belastingrecht.

 

Sinds 2000 is Jaromir werkzaam als advocaat. Hij heeft bij meerdere (middel) grote kantoren in Amsterdam en Utrecht gewerkt en heeft zich per 1 januari 2021 als partner bij Bunders Lok Advocaten aangesloten.

 

Jaromir heeft de Grotius opleiding Corporate Litigation afgerond.
Jaromir is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht met een bijzondere focus op transacties (M&A) en geschillen (corporate litigation). Hij heeft veel ervaring met aandeelhoudersgeschillen, geschillen over overnames, bestuurdersaansprakelijkheid en enqueteprocedures bij de Ondernemingskamer. Met grote regelmaat treedt Jaromir op als trusted advisor voor ondernemers, bestuurders, ondernemingen en voor investeerders.

 

Jaromir is lid van de Vereniging voor Corporate Litigation.

 

+31 6 51132625

jb@bunderslok.com

JaromirBugter.jpg.370x450_q85_crop_upsca

Ernst Bulthuis

PARTNER

is advocaat sinds 2001 en sindsdien werkzaam in de klassieke haven- en handelspraktijk. Hij bedient de hele logistieke keten. Zijn hart ligt bij de scheepvaart. Ernst startte zijn loopbaan bij DLA Piper. Ook deed hij ervaring op als bedrijfsjurist bij Smit Salvage (Boskalis). Vanaf 2009 heeft hij een eigen advocatenpraktijk, sinds 2021 als vennoot bij Bunders Lok Advocaten.

 

Ernst doceerde vervoersrecht aan de UvA en hij treedt op als arbiter in logistieke geschillen. In het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten heeft Ernst Transport & Handelsrecht als geregistreerde specialisatie. Dat verplicht hem om elk jaar tien opleidingspunten te halen op dat rechtsgebied. Ernst is lid van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht, de Dutch Arbitration Association en (bestuurs)lid van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht Advocaten.

+31630050921
eb@bunderslok.com

Marcel Bunders

PARTNER

(1962) studeerde Nederlands recht (1985) aan de Universiteit van Amsterdam. Sedert 1986 is mr. Bunders werkzaam als advocaat. Na werkzaam te zijn geweest bij Van der Kroft c.s. te Amsterdam en bij CMS Derks Star Busmann te Utrecht en Amsterdam startte hij met ingang van 1997 Hellingman Bunders Advocaten.

 

Mr. Bunders is gespecialiseerd in het entertainment- en mediarecht, ondernemingsrecht, commercieel procesrecht en contractenrecht. Zo is hij werkzaam voor muziekmaatschappijen, concert promoters en venues, booking agencies, artiesten en media, die hij adviseert en waarvoor hij procedures voert.

 

Diverse publicaties op het gebied van het entertainmentrecht zijn van zijn hand. Mr. Bunders is tevens bestuurslid van de internationale organisatie op het gebied van het entertainmentrecht, de International Association of Entertainment Lawyers (IAEL).

mb@bunderslok.com

Marcel Bunders.jpg
Aike_Krips_profiel_DSC0532_def_low_res_2

Aike Krips

PARTNER

(1975) studeerde Nederlands Recht (2000) en Notarieel Recht (2000) aan de Universiteit van Amsterdam. Aike is 20 jaar werkzaam als jurist, waarvan 14 jaar als advocaat bij:

  • Clifford Chance LLP, 2001 – eind 2003 (Amsterdam);

  • De Vos & Partners Advocaten, eind 2003- eind 2007 (Amsterdam);

  • Van Eps Kunneman Van Doorne, 2007-2010 (Curaçao);

  • Wiersma Mensonides Advocaten, 2011-2013 (Amsterdam);

 

Van april 2014 tot begin 2020 was Aike Head Legal bij Credit Europe Bank N.V. , een internationale handelsbank in Amsterdam.

De praktijk van Aike is een combinatie van internationaal contractenrecht, financieringen & zekerheden, ondernemingsrecht en ‘haven en handel’. Aike is zeer ervaren op het gebied van handelsfinancieringen en herstructurering van leningen en bijbehorende zekerheden. 

Aike beoefent een praktijk die is gericht op zowel Nederland als Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Caribisch Nederland, waar hij in het verleden als advocaat heeft gewerkt en nu regelmatig is voor het voeren van zijn praktijk.

+31653827412
ak@bunderslok.com

Arjan Lok

PARTNER

(1975) studeerde Nederlands recht (2000), hoofdrichtingen privaatrecht en strafrecht, aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

 

  • Holland Van Gijzen, 2000-2005 (in Amsterdam en Chicago, VS)

  • Hellingman Bunders Advocaten, 2005-2019 (partner vanaf 2008)

  • Bunders Lok Advocaten, vanaf 2020 (oprichter en partner)

Arjan Lok is 20 jaar werkzaam in de advocatuur. Hij heeft veel ervaring als trusted advisor van diverse ondernemingen en ambassades. 

 

In 2007 heeft Arjan Lok de Grotius opleiding Onderneming en Aansprakelijkheid afgerond. Arjan is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, met als focus aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en het commerciële procesrecht. Het vastgoedrecht en het arbeidsrecht behoren ook tot zijn dagelijkse praktijk. ​

djl@bunderslok.com