Marcel Bunders

PARTNER

(1962) studeerde Nederlands recht (1985) aan de Universiteit van Amsterdam. Sedert 1986 is mr. Bunders werkzaam als advocaat. Na werkzaam te zijn geweest bij Van der Kroft c.s. te Amsterdam en bij CMS Derks Star Busmann te Utrecht en Amsterdam startte hij met ingang van 1997 Hellingman Bunders Advocaten. Mr. Bunders is gespecialiseerd in het media- en entertainmentrecht, ondernemingsrecht, commercieel procesrecht en contractenrecht. Zo is hij werkzaam voor muziekmaatschappijen, concert promoters en venues, booking agencies, artiesten en media, die hij adviseert en waarvoor hij procedures voert. Diverse publicaties op het gebied van het entertainmentrecht zijn van zijn hand. Mr. Bunders is tevens bestuurslid van de internationale organisatie op het gebied van het entertainmentrecht, de International Association of Entertainment Lawyers (IAEL).

mb@bunderslok.com

Arjan Lok

PARTNER

(1975) studeerde Nederlands recht (2000), hoofdrichtingen privaatrecht en strafrecht, aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

 

  • Holland Van Gijzen, 2000-2005 (in Amsterdam en Chicago, VS)

  • Hellingman Bunders Advocaten, 2005-2019 (partner vanaf 2008)

  • Bunders Lok Advocaten, vanaf 2020 (oprichter en partner)

Arjan Lok is 20 jaar werkzaam in de advocatuur. Hij heeft veel ervaring als trusted advisor van diverse ondernemingen en ambassades. 

 

In 2007 heeft Arjan Lok de Grotius opleiding Onderneming en Aansprakelijkheid afgerond. Arjan is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, met als focus aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en het commerciële procesrecht. Het vastgoedrecht en het arbeidsrecht behoren ook tot zijn dagelijkse praktijk. ​

 djl@bunderslok.com